ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ 2019

ΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ:

Γεννήθηκε στην Αθήνα και έχει καταγωγή από την Κεφαλονιά. Είναι διπλωματούχος του Πανεπιστημίου Πατρών, του τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων. Έχει μεταπτυχιακό στην Διαχείριση Διεθνών Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Kent στο Ηνωμένο Βασίλειο. Επίσης, κατέχει διπλώματα ΑΑΤ (The Association of Accounting

Technicians) στην λογιστική, ενώ από το 2017 είναι πιστοποιημένο μέλος ΑΑΤ στην

τήρηση λογιστικών βιβλίων εταιρειών στην Αγγλία. Σήμερα δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον θαλάσσιο τουρισμό στις Κυκλάδες και είναι διευθύνων

σύμβουλος της εταιρείας Yachtpon Organization Ltd με έδρα το Λονδίνο του

Ηνωμένου Βασιλείου. Επίσης είναι μέλος στο YPY London (Young Professionals In

Yachting) και trustee του Ελληνικού Οικονομικού Φόρουμ στο Λονδίνο.


ΑΖΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

Καθηγήτρια Γαλλικής Φιλολογίας & Βρεφονηπιοκόμος. Διαμένει στη Θεσσαλονίκη, κόρη

του Στρατηγού Αζά Βασιλείου από το Ν.Κιλκίς και της Τσαϊρλή Γαρυφαλιάς (Λίτσας) από Ν.Φλωρίνης. Απόφοιτη Γαλλικής Φιλολογίας ΑΠΘ και Μεταπτυχιακό στη Σορβόννη. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στα αντικείμενα των Νέων Τεχνολογιών και της Εκπαίδευσης. Εργάστηκε σε ΙΕΚ και ιδιωτικά Σχολεία. Ομιλεί Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά.


ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΣΗΜΑΚΗΣ

ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Αξιωματικός ΕΛ.ΑΣ. (ε.α.)

Κατάγεται από Μεσσηνία και διαμένει στα Ιωάννινα. Υπηρέτησε στην Ελληνική Αστυνομία, σε μάχιμες υπηρεσίες και μετά από την αποστρατεία του (λόγω συνταξιοδότησης) δραστηριοποιήθηκε ως υπεύθυνος ασφαλείας σε μεγάλες εταιρείες του ιδιωτικού τομέα. Επιθυμεί να συνδράμει με τις δυνάμεις του, τις γνώσεις και την εμπειρία του για μια ασφαλή Ευρώπη, που θα προστατεύει τους πολίτες της από τις σύγχρονες προκλήσεις και απειλές.


ΒΑΪΤΣΗ-ΠΑΓΟΥΡΤΖΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Αγρότισσα,Οικιακά

Διαμένει στη Μαγουλίτσα Νομού Καρδίτσας

Απόφοιτη ΙΕΚ με ειδίκευση στο μηχανογραφημένο Λογιστήριο. Παντρεμένη με τον

Παγουρτζή Αθανάσιο και έχουν δυο παιδιά. Επιθυμεί να συμβάλλει στην αναβάθμιση της αγροτικής παραγωγής και να υπάρξει μια σύγχρονη Κοινή Αγροτική Πολιτική,που θα αποδίδει.


ΒΕΝΕΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ

Γεννήθηκε στις Φέρες του Νομού Έβρου και ζει στο Παλαιό Φάληρο.. Είναι πτυχιούχος Θεολόγος και Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός. Δούλεψε στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, όπου προσέφερε στο Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως. 

Τα τελευταία 10 χρόνια εργάζεται στον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς.

Με την συμμετοχή του στις Ευρωεκλογές επιθυμεί να αξιοποιήσει την εμπειρία του, ώστε να δημιουργηθούν ικανές συνθήκες που θα προάγουν τον υγιή ανταγωνισμό μεταξύ των δυνάμεων της κοινωνίας που επιθυμούν να συμβάλλουν προς όφελος της Πατρίδας μας.


ΒΕΡΥΚΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

Γεννήθηκε στο Παλαιό Φάληρο με καταγωγή από Λευκάδα και Τραπεζούντα Μ. Ασίας.

Απόγονος του Άγγελου Φέτση, 4ου Ολυμπιονίκη στους πρώτους Ολυμπιακούς αγώνες στα 1.500μ.

Έχει εργασιακή εμπειρία στους τομείς τουρισμού και αθλητισμού.

Υπήρξε αθλητής στίβου και ποδοσφαίρου του ΓΣ Πανιωνίου με πολλές διακρίσεις.

Εργάστηκε πολλά χρόνια ως προϊστάμενος του RegencyCasinoMontParnes.


ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Κατάγεται από Κέρκυρα και διαμένει στην Αθήνα. 

Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών –1982.1986 – Ειδικότητα

Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ‘Α. ΣΥΓΓΡΟΣ’.1986-87 – Μετεκπαίδευση στη Κοσμητική Δερματολογία στη Γερμανία και Ιταλία Μέλος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας. Ενεργή συμμετοχή σε σεμινάρια και συνέδρια στην Ελλάδα και διεθνώς.τ. Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ιατρικού Κέντρου Εφαρμογών Laser (Laser Touch – Περιοχή Χίλτον).τ. αντιπρόεδρος Δ.Σ. του συλλόγου ‘ΠΙΣΤΗ’ (σύλλογος γονέων και φίλων , παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις). Ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Δερματοχειρουργικής Εταιρείας. Συγγραφέας βιβλίου αισθητικής ιατρικής που διδάσκεται στα ΤΕΙ Αθηνών. Βραβευθείς από τον όμιλο UNESCO για την προσφορά του στoν πολιτισμό (2013).

Οι εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μπορούν και πρέπει να είναι η μεγάλη ελπίδα, η Νέα αρχή στην οικοδόμηση μιας Νέας, δυνατής, δημοκρατικής, Ανθρώπινης Ενωμένης Ευρώπης.


ΒΡΑΚΑ-ΒΙΔΑΛΗ ΑΝΕΖΑ

Συνταξιούχος / Δημοσιογράφος

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά με καταγωγή από Κυκλάδες και Λακωνία και γιαγιά από Κωνσταντινούπολη. Είναι παντρεμένη και έχει τρία παιδιά. Η καταγωγή του συζύγου της είναι από Θεσσαλία.

Σπούδασε στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου στην Αθήνα Αττικής.

Εργάστηκε σε μεγάλη εταιρεία Διεθνών Μεταφορών, στο τμήμα επικοινωνίας επίσημων προσώπων, αλλά τελικά την κέρδισαν τα Μ.Μ.Ε. και εργάστηκε σε γνωστό δημοσιογραφικό όμιλο σε σημαντικές θέσεις.

Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ.

Ομιλεί Αγγλικά και Γαλλικά.


ΓΩΝΙΑΝΑΚΗ-ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1990 είναι απόφοιτος του ΑΤΕΙ Αθηνών στο τμήμα Νοσηλευτικής Σχολές επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας όπου ασχολείται ενεργά στον τομέα της Ειδικής Αγωγής πάνω στα άτομα με νοητική στέρηση. Αποφοίτησε από την Ανωτέρα Δραματική Σχολή Αθηναϊκή Σκηνή. Έχει σπουδές πάνω στη μουσική και στο χορό. Έχει συμμετοχή σε θεατρικές παραστάσεις και παραμένει ενεργή στο χώρο του θεάτρου. Σήμερα είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια στον τομέα Ειδικής Αγωγής πάνω στην εκπαίδευση. Ομιλεί Αγγλικά, Γαλλικά.Ζει στην Αθήνα. Είναι κόρη του Ιατρού Γεωργίου Γωνιανάκη, από Ηράκλειο Κρήτης και της καθηγήτριας Μαρίας Καλογεροπούλου από Μεσσηνία και Κορινθία.


ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Υποστράτηγος ΕΛ.ΑΣ. (ε.α.).

Κατάγεται από Λαμία και διαμένει στην Αγία Παρασκευή.

Αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. και έκτοτε υπηρέτησε σε διάφορες κυρίως μάχιμες και επιτελικές υπηρεσίες του Σώματος. Ενδεικτικά αναφέρονται οι Δνση Ασφαλείας Αττικής (Υποδιοικητής) και Υπηρεσία Προστασίας Επισήμων (Διευθυντής).

Για την εν γένει δραστηριότητά του ως αξιωματικός του έχουν απονεμηθεί πολλές ηθικές και υλικές αμοιβές.

Διετέλεσε εκπαιδευτής σε διάφορες παραγωγικές σχολές και σχολές επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και στη σχολή εξωτερικής φύλαξης καταστημάτων κράτησης του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Συμμετείχε ενεργά επί σειρά ετών σε διάφορες επιτροπές και συμβούλια που είχαν ως

σκοπό την ιεράρχηση και αξιολόγηση των στόχων οικονομικού, πολιτικού και Αστυνομικού ενδιαφέροντος που αφορούσαν την προστασία επισήμων προσώπων.


ΖΑΓΟΡΙΑΝΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ

Είναι υπάλληλος της Βουλής των Ελλήνων. Ξεκίνησε την πολιτική του δράση στην ΟΝΝΕΔ, ορμώμενος από τις αρχές του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Διατέλεσε υποψήφιος με τον Βασίλη Κικίλια, τον Γιώργο Καρατζαφέρη, τον Γιάννη Μανώλη πάντα έχοντας ως σημείο αναφοράς τον Νομό Λακωνίας.

Ενώνει την φωνή του με την Πρόεδρο του Ν.Ε.Ο, Κατερίνα Παπακώστα, προκειμένου η Ευρωπαϊκή πορεία της Χώρας να αποκτήσει νέα προοπτική.


ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Αρχιτέκτων Μηχανικός.

Κατάγεται από το Ηράκλειο Κρήτης και ζει στην Αθήνα.

Είναι απόφοιτη της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Κατέχει σημαντική επαγγελματική εμπειρία λόγω της ενεργής της συμμετοχής σε απαιτητικά αρχιτεκτονικά έργα δημόσιου και ιδιωτικού χαρακτήρα με αρκετές διακρίσεις. Ομιλεί Aγγλικά, Γερμανικά.

Σχεδιάζοντας για τον Άνθρωπο με σεβασμό στην ιστορία του κάθε τόπου, στοχεύει στην ανάδειξη των ποιοτήτων του και στην κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη της χώρας μας.Θεωρεί ότι η Ελλάδα πρέπει να ανήκει στον πυρήνα της Ευρώπης, αλλά μιας Νέας Ευρώπης η οποία θα επιστρέψει στις αρχές της Ιδρυτικής της διακήρυξης. 


ΘΗΒΑΙΟΥ ΜΑΡΙΑ

Προπονήτρια της Εθνικής Ελλάδος στη συγχρονισμένη (καλλιτεχνική) κολύμβηση, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και ιδρυτής – τεχνικός σύμβουλος της πρωταθλήτριας ομάδας τα τελευταία 6 χρόνια του «Αθλητικού Ναυτικού Ομίλου Μεταμόρφωσης». 

Διετέλεσε επί σειρά ετών πρωταθλήτρια Ελλάδος στο ντουέτο συγχρονισμένης κολύμβησης, συμμετέχοντας παράλληλα σε πλειάδα διεθνών αγώνων.

Είναι η πρώτη Ελληνίδα που κατέχει τους τίτλους του αντιπροέδρου της τεχνική επιτροπής του αθλήματος στην Πανευρωπαίκη Ομοσπονδία Υγρού Στίβου LEN, και του μέλους της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Υγρού Στίβου FINA , είναι η πρώτη Ελληνίδα κριτής συγχρονισμένης κολύμβησης Α’ κατηγορίας.

Έχει εκτελέσει επίσης χρέη διεθνούς κριτή στο ίδιο άθλημα, σε παγκόσμια πρωταθλήματα και Ολυμπιακούς Αγώνες.Είναι απόφοιτη του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και μιλάει αγγλικά και γαλλικά.


ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΝΙΚΗ

Αναπληρώτρια προϊσταμένη σε γενικό τμήμα στο νοσοκομείο “Μητέρα” του ομίλου Υγεία. 

Γεννήθηκε στο Αμαρούσιο Αττικής και διαμένει στην Αγία Βαρβάρα Αττικής. 

Είναι παντρεμένη με αξιωματικό του Εμπορικού Ναυτικού και με ένα τέκνο. 

Είναι απόφοιτη Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών τμήματος Νοσηλευτικής. 

Επιθυμεί να συμβάλλει ενός πλαισίου ασφάλειας, προστασίας της υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης.


ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Εναλλακτική Θεραπεύτρια.

Ιδιοκτήτης Κέντρου Υδροθεραπείας στην Αθήνα.

Έχει γεννηθεί στην Αθήνα με καταγωγή από Ιωάννινα. 

Εθελόντρια στον Ερυθρό Σταυρό. Σπούδασε στην Αμερική υδροθεραπεία Παχέως Εντέρου και ειδικεύτηκε στον βιοσυντονισμό στη Ρωσία.

Ομιλεί Αγγλικά και Ιταλικά.


ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

Υποψήφια Ευρωβουλευτής – Εκδότρια, Δημοσιογράφος / Πρόεδρος UNESCO Αρκαδίας


ΚΟΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

Απόφοιτη Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με μεταπτυχιακό στην Εκπαίδευση και τις Πολιτικές Επιστήμες.

Κατάγεται από Αρκαδία και διαμένει στην Αθήνα.

Διατέλεσε καθηγήτρια και υπεύθυνη Αθλητικού τμήματος και σε άτομα με ειδικές ανάγκες στο Πανεπιστήμιο SouthEssexCollege της Μ. Βρετανίας.

Σήμερα εργάζεται ως ειδική σύμβουλος της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη.

Ομιλεί Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά και Ισπανικά.

Είναι μητέρα δυο παιδιών. Κόρη του Κολιτσόπουλου Δημητρίου, παλαιμάχου πρωταθλητή πάλης και προπονητή της Εθνικής Ενόπλων.                                                                                  


ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Γεννήθηκε στην Αθήνα και ζει στο Χαϊδάρι, με καταγωγή από Γύθειο Λακωνίας, αλλά και ρίζες από Τραπεζούντα του Πόντου και Αργοστόλι Κεφαλονιάς.

Σπούδασε Ευρωπαϊκό Πολιτισμό, όμως τον κέρδισε η δημοσιογραφία. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ, συντάκτης από το 1997 στην καθημερινή πολιτική εφημερίδα «Η Βραδυνή», στην οποία διετέλεσε και Αρχισυντάκτης.

Έχει συνεργαστεί με την εφημερίδα «Ακρόπολη», με ραδιοφωνικούς σταθμούς, όπως ο Profit 96.6, στον Οικονομικό Τύπο όπως η εφημερίδα «Έξυπνο Χρήμα» και στον περιοδικό

Τύπο, όπως το περιοδικό «Nemecis».

Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ.

Μιλάει Αγγλικά, Ισπανικά και Τουρκικά.


ΚΟΥΤΣΙΩΦΤΗ ΟΛΥΜΠΙΑ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ημαθία. Κόρη της Ελπίδας Σιδηροπούλου και του γνωστού

επιχειρηματία Δημήτρη Κουτσιώφτη. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ. Εργάστηκε ως καθηγήτρια στη γνωστή αλυσίδα φροντιστηρίων Αττικής ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, ως Ασφαλιστικός σύμβουλος στην ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και στην RED SANDS του Ηνωμένου Βασιλείου κατακτώντας την 1η θέση πανευρωπαϊκά ως τον πιο παραγωγικό υπάλληλο του ομίλου. Τώρα εργάζεται ως

DIGITAL MARKETING CONSULTANT σε συνεργαζόμενη εταιρεία της GOOGLE. 

Ομιλεί την Αγγλική γλώσσα.

Στόχος της είναι να μεταδώσει τις αξίες, τα ιδανικά και τις ιδέες της νέας γενιάς, που

χρειάζεται η Ελλάδα στον Ευρωπαϊκό χώρο. 


ΜΑΡΚΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

Μαθηματικός -Παιδαγωγός – Συστημική Θεραπεύτρια.

Κατάγεται και διαμένει στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σπούδασε Μαθηματικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, καθώς και Παιδαγωγικά στην Ακαδημία Θεσσαλονίκης.

Είναι Εμψυχώτρια Παιδαγωγικής Θεάτρου-Θεατρικού Παιχνιδιού και έχει παρακολουθήσει πολυετές πρόγραμμα στην Συστημική Θεραπεία.

Είναι ιδιοκτήτρια και διευθύντρια Σπουδών των Κέντρων Εκπαίδευσης “Γνώση και Σοφία”.              

Είναι ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας και έχει πλήθος δημοσιεύσεων σε περιοδικά και τοπικές εφημερίδες.

Συμμετέχει ενεργά σε Συνέδρια-Εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Υποστηρίζει κάθε μορφής κίνησης και εκδήλωσης πολιτισμικού περιεχομένου και δομών εθελοντισμού.

Επιθυμεί να υπάρχει καινοτόμος ανάπτυξη στους τομείς της επιχειρηματικότητας, επιστήμης, τέχνης και πολιτισμού.


ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Παιδαγωγός.

Γεννήθηκε και διαμένει στα Τρίκαλα Θεσσαλίας. Ασχολείται ιδιαίτερα με την προσχολική

αγωγή και θεωρεί ότι η επαφή του παιδιού, από νωρίς, με το περιβάλλον με τη μουσική και το θέατρο συμβάλλει στην ορθή ανάπτυξη και στη διαμόρφωση δομημένων και ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων. Ασχολείται με κοινωνικές εκδηλώσεις, με τη μουσική

και τους παραδοσιακούς χορούς και θεωρεί ότι τα τοπικά ήθη και έθιμα είναι τα όπλα της ειρήνης και της συναδέλφωσης των λαών της Ευρώπης.


ΜΠΑΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Εκπαιδευτικός.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μαρούσι. Κατάγεται από την Καρδίτσα και τα Τρίκαλα Θεσσαλίας. Είναι μητέρα ενός 6χρονου αγοριού.

Διετέλεσε υποψήφια στις Δημοτικές Εκλογές του 2006 στο Καματερό, στη Δυτική Αθήνα, όπου και διαμένει με τον σύζυγό της Νικόλαο Μαυρόγιαννη, με καταγωγή από Τρίπολη και Σπάρτη.                             

Απόφοιτη Αγγλικής Φιλολογίας και Γλωσσολογίας με Μεταπτυχιακό στην Εκπαίδευση, Bristol, U.K. Έχει δραστηριοποιηθεί, πέραν του εκπαιδευτικού, στον διοικητικό, ναυτιλιακό, διαφημιστικό και πολιτιστικό, τομείς.

Έχει παρακολουθήσει πολλά εκπαιδευτικά σεμινάρια, Πολυμέσων, Διοίκησης, Μarketing, συνέδρια του Economist καθώς και στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα, Βρυξέλλες, 10/2004. Με την συμμετοχή της στις Ευρωεκλογές θέλει να ενδυναμώσει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των Ελλήνων, Παιδεία και Πολιτισμό!


ΜΠΟΓΡΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Συνταξιούχος/Εξειδικευμένος Τεχνικός, σε μεγάλες εταιρείες του εξωτερικού.

Οι ρίζες του είναι από την Μάνη, και ένα μεγάλο κομμάτι της οικογένειάς του είναι από το Γύθειο Λακωνίας. Έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του, στο εξωτερικό, συγκεκριμένα στην Δ. Γερμανία. Εκπαιδεύτηκε στην Σχολή της περιφέρειας, Munster Εμπορική Σχολή, Ανωτέρα σχολή ειδικότητας (δίπλωμα του Μηχανικού Αυτοκινήτου) και στην Σχολή ειδικοτήτων της περιφέρειας OSNABRUCK Δ. Γερμανία, κλάδος Σπουδών Μηχανολογία. Εργάστηκε ως Τεχνικός στην εταιρεία AUDI στο τμήμα SERVICE. Εργάστηκε ως Τεχνικός στον Αγγλικό Στρατό στο τμήμα αρμάτων στην Δ. Γερμανία. Εργάστηκε στην MERCEDES – BENZ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Ε. στο τμήμα SERVICE ως Τεχνικός εκπαιδευτής φορτηγών και Σύμβουλος Δικτύου. Ομιλεί Γερμανικά και Αγγλικά.


ΜΠΡΕΝΤΑ ΘΑΛΕΙΑ

Επιχειρηματίας.

Γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Είναι παντρεμένη και μητέρα 2 παιδιών. Κατάγεται από την Επανομή Θεσσαλονίκης. Φοίτησε στο St George Commercial College στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Marketing. Εργάστηκε 20 χρόνια στην Ολυμπιακή Αεροπορία, μέλος της Δ.Α.Κ.Ε. (Ο.Α.). Ως αθλήτρια του Πανελληνίου Αθλητικού Συλλόγου κατέκτησε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής τη δεύτερη θέση στο σύνθετο ομαδικό. Ομιλεί Αγγλικά και Γαλλικά.


ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Αγρότης.

Γεννήθηκε Θεσσαλονίκη και ζει στις Σέρρες. Έχει τρία παιδιά.

Ασχολείται με τα κοινά από μικρή ηλικία και ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τον τόπο του και για την βελτίωση των συνθηκών της αγροτοκαλλιέργειας και της κτηνοτροφίας.

Επιθυμεί να μεταφέρει τα πραγματικά προβλήματα του Έλληνα αγρότη και να υπάρξει μια σύγχρονη Κοινή Αγροτική Πολιτική, που θα αποδίδει.


ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Επαγγελματίας Αυτοκινητιστής / Επιχειρηματίας/Επικοινωνιολόγος

Μέλος του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί  Αττικής (Σ.Α.Τ.Α).

Διαμένει στην Αθήνα και κατάγεται από το Βαρθολομιό Ν. Ηλείας.

Πτυχιούχος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας  του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας / Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 

Δραστηριοποιείται, επίσης, στον τουρισμό, στις ημερήσιες εκδρομές και την μεταφορά υψηλά ισταμένων  προσώπων. 

Διαθέτει δίπλωμα Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης .

Έχει αυξημένη αίσθηση οργάνωσης και καθορισμού προτεραιοτήτων. 

Ομιλεί την Αγγλική γλώσσα.

Ενδιαφέρεται για τα κοινά, έχει έντονη κοινωνική δραστηριότητα και υπήρξε αρθρογράφος σε περιοδικό.

Επιθυμεί να συμβάλλει στον εκσυγχρονισμό του κλάδου των αυτοκινητιστών και να προστατευθούν τα δικαιώματα τους. Να εκσυγχρονιστεί ο κλάδος, να προωθηθεί η ηλεκτροκίνηση, που σημαίνει οικολογική συνείδηση και να ενταχθεί ο κλάδος στα προγράμματα  ΕΣΠΑ.


ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΘΩΜΑΣ

Συνταξιούχος Τεχνολόγος Γεωπονίας-Αμπελουργός.

Κατάγεται από τα Αμάραντα Κιλκίς και διαμένει στο Κιλκίς.

Είναι παντρεμένος με την Νικολέττα Χαριτίδου και έχουν δύο παιδιά που εργάζονται ως Μηχανολόγοι Μηχανικοί (Π.Ε).

Εργάστηκε Τεχνολόγος Γεωπονίας στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Κιλκίς.

Διετέλεσε Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου και Αντιδήμαρχος στο Δήμο Δοϊράνης Νομού Κιλκίς.

Είναι Διαχειριστής οικογενειακής επιχείρησης εμπορίας νωπών σταφυλιών και αποσταγμάτων τους.


ΡΟΥΣΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Σύμβουλος Επιχειρήσεων.

Γεννήθηκε στο Χαρτούμ/Σουδάν, κατάγεται από το Λεωνίδιο Αρκαδίας και διαμένει στον Πειραιά. Επίσημος συνεργάτης της Πρεσβείας της Σαουδικής Αραβίας στην Αθήνα. Αποκλειστικός αντιπρόσωπος  της κρατικής αεροπορικής εταιρείας Saudia Airlines για Ελλάδα, Ρουμανία και Βουλγαρία, για πρόσληψη αεροσυνοδών. Εργασιακή εμπειρία στον τομέα εξαγωγικού διεθνούς εμπορίου και τουρισμού. Μέλος του ελληνοαιγυπτιακού και ελληνοσουδανικού συνδέσμου. Προσωπικές και επαγγελματικές επαφές υψηλού επιπέδου με επιχειρηματίες και υψηλά κυβερνητικά στελέχη στις χώρες του Περσικού Κόλπου. Προσωπικές επαφές με Έλληνες εμπορικούς ακολούθους στα Προξενεία της Ελλάδας στην Ευρώπη ,στη Μέση Ανατολή και στις χώρες του Περσικού Κόλπου. Άπταιστη γραφή και ομιλία της αγγλικής και αραβικής γλώσσας.

Η Ελλάδα χρειάζεται άμεση ανάπτυξη, ασφάλεια και πολιτισμό, αλλαγή νοοτροπίας και να τη διεκδικήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.


ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Είναι Διδάκτορας της Βιολογίας, ζωγράφος, ποιητής, στιχουργός.

Καταγωγή από Ημαθία και Καρδίτσα.

Κατοικεί στην Αγία Βαρβάρα της Δυτικής Αθήνας.

Αποφοίτησε από το τμήμα Βιολογίας της Αθήνας το 2004, έκανε μεταπτυχιακό στον Τομέα Κυτταρικής Βιολογίας – Βιοφυσικής και διδακτορικό στον Τομέα Ζωολογίας – Θαλάσσιας Βιολογίας.

Έχει παρουσιάσει στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης την έκθεση ζωγραφικής 50 HAIKU&NEWAGE μαζί με τον ζωγράφο και ποιητή Γιάννη Γούνα το 2018.

Κυκλοφόρησε την πρώτη ποιητική του συλλογή τον Ιούνιο του 2018 με τίτλο «Η ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ Μέρος Πρώτο : Οι εποχές άλλαξαν». Ομιλεί την Αγγλική γλώσσα.

Θεωρεί αναγκαία την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών και την συμμετοχή των νέων ανθρώπων στο Ευρωπαϊκό γίγνεσθαι.


ΣΟΥΒΑΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Γεννήθηκε στο Αγρίνιο Νεάπολη Αιτωλοακαρνανίας με καταγωγή από τα Πυργαδικια Χαλκιδικής και κατοικεί μόνιμα στην Αθήνα.

Τελειώνοντας τις σπουδές του ασχολήθηκε επι σειρά ετών με τα τουριστικά επαγγέλματα ξενοδοχειακών μονάδων αλλά και του καλλιτεχνικού θεάματος κατέχοντας Διευθυντικές θέσεις στην Αθήνα καιΘεσσαλονίκη.Τα τελευταία 15 χρόνια ασχολείται με επιχειρηματικές δραστηριότητες στο χώρο της ολοκληρωμένης διαχείρισης των ακίνητων και της Ασφάλειας αλλά και των καλλιτεχνικών επισιτιστικών δραστηριοτήτων σε πολυεθνικό όμιλο διακατέχοντας χαρτοφυλάκιο βασικών μετοχών.Είναι μέλος του Ελληνικού Σωματείου Διαχείρισης Εγκαταστάσεων HFMA.gr κατέχοντας και θέση στο Δ.Σ αλλά και

στο Ευρωπαϊκό Σωματείο Euro FM, το οποίο Σωματείο απαριθμεί χιλιάδες εργαζομένους.


ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Φαρμακοποιός.

Γεννήθηκε στην Αθήνα, μέλος πολύτεκνης οικογένειας και διαμένει στην Γλυφάδα. Παντρεμένος με την Νούσκα Βασιλική, φαρμακοποιό, θυγατέρα του στρατηγού Κωνστανίνου Νούσκα, από την Έδεσσα Πέλλας, και έχουν 2 παιδιά,  πτυχιούχοι Φαρμακοποιοί.

Διατηρούν Φαρμακεία στην Αγία Βαρβάρα Δυτικής Αθήνας και στη Γλυφάδα.

Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο της Αγ Βαρβάρας.

Είναι:

Μέλος Ομοιοπαθητικής εταιρείας Φαρμακοποιών.

Μέλος σε σκοπευτικούς συλλόγους πχ ΒΕΛΙΝΕΚΕΣ με έδρα στο Μοσχάτο και ΣΟΛΑΠΙΘ με έδρα στην Αγ Βαρβάρα.

Μέλος εξωραϊστικού συλλόγου ΑΙΞΩΝΗΣ Γλυφάδας.

Μέλος και μέτοχος Συνεταιριστικού προμηθευτικού συλλόγου φαρμάκων  ΠΡΟΣΥΠΑΦΕ Ιδιοκτήτης μηχανήματος Κβαντικής Τεχνολογίας (βιοσυντονισμού) για εναλλακτικές θεραπείες.


ΣΠΑΝΤΙΔΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Επιχειρηματίας.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αγία Παρασκευή Αττικής.

Κατάγεται από την ορεινή Κορινθία και από την Αρκαδία.

Δραστηριοποιείται στον καλλιτεχνικό χώρο και με το λιανικό εμπόριο.

Είναι οπαδός του κοινωνικού φιλελευθερισμού, τον οποίο υποστήριξε με πάθος σε όλη την αποσχόλησή του με τον πολιτικό σχεδιασμό.

Επιθυμεί να υποστηρίξει τη μεσαία και μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και τις προσπάθειες προστασίας τους από τα μονοπώλια και τις μεγάλες πολυεθνικές.

Επιμένει στην ορθή λειτουργία του κράτους ως ρυθμιστής στην παρέμβαση του χάριν μιας κοινωνικής αρμονίας και δικαιοσύνης.


ΤΣΑΤΣΗ-ΜΥΛΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

Πτυχιούχος Μαιευτικής με εξειδίκευση στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή (in vitro fertilization).

Μετεκπαιδευθείσα στο Παρίσι στον καθηγητή Frédérique Leboyer Πτυχιούχος Ψυχολογίας με αντικείμενο την Ψυχολογία Προσωπικότητας.

Πτυχιούχος Ψυχολογίας και Εγκληματολογικής έρευνας.

Ιδρυτής του Medical Studies College εξειδικευμένο σε προγράμματα Bachelor-Master και Phd των Ιατρικών σχολών του εξωτερικού.

Ομιλεί Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά και Ρουμανικα.

Διαμένει στο Ψυχικο.


ΤΣΕΠΑ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ

Ειδικός Ιατροδικαστής.

Κατάγεται από Θεσσαλονίκη,είναι δημότης Θεσσαλονίκης και διαμένει στην Κατερίνη Νομού Πιερίας. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σύζυγος στρατιωτικού που υπηρετεί στην Λήμνο.

Έχει σπουδές στους τομείς της Ιατρικής και της Διοίκησης και Οικονομίας Επιχειρήσεων.

Εργάστηκε στο «Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας» του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης.

Είχε ενεργό συμμετοχή στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας, Ιατρικού Τμήματος Α.Π.Θ., τόσο στις πρακτικές ασκήσεις των φοιτητών όσο και στην από αμφιθεάτρου διδασκαλία του μαθήματος.

Συμμετείχε ενεργά στις δραστηριότητες της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε στο τμήμα Παθολογικής Ανατομικής του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία». Διατελεί Ιατρός Υπαίθρου στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας Νομού Λαρίσης.

Είναι:

Μέλος Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας.

Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ιατροδικαστικής  και Ιατροδικαστικών Επιστημών(από το 2018).

Αρωγό μέλος της ομάδας Νεκροτομικής Παθολογικής Ανατομικής της Ελληνικής Εταιρείας Παθολογικής Ανατομικής.

Μέλος της Πανελλήνιας Βιοτράπεζας Νευρολογικών Νοσημάτων.  

Παρακολούθησε Παγκόσμια (Διεθνή) Συνέδρια – Διεθνή Συμπόσια και Συναντήσεις, Πανελλήνια Συνέδρια (Συμποσίων και Συναντήσεων), Ημερίδες–Διημερίδες και Σεμινάρια, καθώς επίσης υπήρξε ομιλήτρια σε Ιατρικά Συνέδρια. 

Υπήρξε πρωταθλήτρια Ελλάδος στις πολεμικές τέχνες.ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Πανεπιστημίου της Θράκης με μεταπτυχιακά εξειδίκευσης επί των θεμάτων Κατασκευής και Σχεδιασμού.

Κατέχει σημαντική επαγγελματική εμπειρία μέσω της ανάληψης απαιτητικών τεχνικών έργων.

Έχει συμβάλλει εθελοντικά σε θέματα που άπτονται του γνωστικού του αντικειμένου.

Θεωρεί ότι η Ευρωπαϊκή Οικογένεια οφείλει να γυρίσει στις ρίζες της, με γνώμονα την κοινωνική αλληλεγγύη. 

Ομιλεί Αγγλικά και Γερμανικά.

Ζει στην Κρήτη.